Надзорни одбор

Наташа Пожар

дипломирани економиста

председник

Олгица Добрић                                        

дипломирани економиста   

Радна биографија Олгице Добрић        

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  

 

 

Јелица Ћурчић

  • Дипломирани политиколог
  • Телефон
  • E-mail: